پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان میباشد. پیتزا قارچ و مرغ کاری هم مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد و اصلی ترین مواد تشکیل دهنده آن گوشت مرغ ، قارچ ، پنیر پیتزا و سس کچاپ هستند.
مواد لازم پیتزا مرغ و قارچ
- قارچ ۲۵۰ گرم
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- ادویه کاری به اندازه کافی
- فلفل دلمهای بزرگ ۱ عدد
- سس گوجه فرنگی به اندازه کافی
- پنیر پیتزا و خمیر پیتزا به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ ابتدا خمیر پیتزا را آماده میکنیم و میگذاریم تا ور بیاید.سپس در قابلمه ای آب میریزیم و میگذاریم روی حرارت زیاد تا زودتر به جوش بیاید و بعد پیاز را پوست میگیریم و آبکش میکنیم و به چهار قسمت تقسیم میکنیم
و زمانی که آب به جوش آمد سینه مرغ و پیاز را با هم داخل آب در حال جوش قرار میدهیم و کمیزردچوبه به آن اضافه میکنیم سپس درب قابلمه را میگذاریم و حرارت را ملایم میکنیم تا مرغ به طور کامل پخته شود.
پس از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه از پخت سینههای مرغ کمینمک به آن اضافه می کنیم و شعله را خاموش میکنیم و سینهها را با کفگیر از قابلمه بیرون می آوریم ودر آبکش قرار میدهیم تا خنک شوند. ( آب مرغ را میتوانیم نگهداری کنیم و با آن سوپ تهیه کنیم. )
آن وقت سینهها را روی تخته آشپزخانه ریش ریش میکنیم. فلفل دلمه ایها را نیز میشوییم و داخل آنها را خالی میکنیم و نگینی خرد میکنیم و در بشقابی میریزیم.قارچها را نیز با دستمالی نمدار تمیز کرده و سریع آبکش می کنیم
و حلقه حلقه برش میزنیم و با قلم مو آشپزخانه کف تابهای را چرب می
کنیم و روی حرارت قرار میدهیم و قارچها را در داخل تابه میریزیم و فلفل
دلمه ایها را نیز اضافه میکنیمو تفت میدهیم تا قارچها سبک شوند
و مرغهای ریش شده را نیز میافزاییم و ادویه کاری ، نمک ، فلفل سیاه نیز روی مواد میپاشیم و با هم مخلوط میکنیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم ولی همچنان به تفت دادن ادامه میدهیم زیرا تابه داغ است
و اگر مواد رها شوند امکان دارد مرغها سوخاری و سفت شوند و یا قارچها سرخ شوند. سپس خمیر پیتزا را با حداکثر ۲ سانتی متر قطر آن روی سینی فر پهن میکنیم و روی آن را با وردنه مرتب و هم سطح میکنیم
و روی خمیر را با سس پیتزا
کاملا پوشش میدهیم و مواد داخل تابه را با قاشق روی خمیر میریزیم تا
کاملا از مواد پوشیده شود و در آخر روی مواد کمیآویشن میپاشیم.سینی را
داخل فر قرار میدهیم و فر را روشن میکنیم
و روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه پیتزا آماده شود. زمانی که خمیر پیتزا پخت یعنی ۲۰ دقیقه پس از گذاشتن پیتزا داخل فر،سینی فر را بیرون میآوریم و در آخر پنیر پیتزا روی مواد میریزیم و مجددا سینی را داخل فر قرار میدهیم
تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر پنیر نیز روی مواد آب شود و پیتزای خیلی خوب و خوش طعمیداشته باشید.پس از پخت ۳۰ دقیقه پیتزا و آب شدن کامل پنیر پیتزا،سینی فر را بیرون میاوریم و پیتزای داغ تازه را با سس قرمز نوش جان کنید.